Kızılhisar Ortaokulu

Belgegeçer :
WEB http://banazkizilhisaroo.meb.k12.tr
Adres : Kızılhisar Köyü Banaz/UŞAK
VİZYON : Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
MİSYON : Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 0
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 0
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : Normal
Kantin: 0
Yemekhane : 1
Revir : 0
Saatler : 09:00-15:10
Bağlantı : ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer-Kömür
Lojman : Sayısı:0
Servis : Servis yok
Ulaşım : Ankara- İzmir otoyolu okulun 1 km uzağından geçmektedir.Uşak-Banaz/Banaz-Uşak halk otobüsleri her 15 dakikada bir bu yoldan geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Kızılhisar Köyü
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Uşak il merkezine 20 km, Banaz İlçe merkezine 10 km mesafededir
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :