UŞAK / BANAZ - Şehit Polis Nazım Tuncer Kızılhisar Ortaokulu

SÖZLÜK TASARIM YARIŞMASI

Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında, il genelindeki tüm resmi ve özel ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim gören öğrencilere yönelik bir Sözlük Tasarım yarışması düzenleniyor.

Projenin amacı, dilimizin zenginliklerini ve çeşitliliklerini vurgulamak, öğrencilere dil bilgisi ve kelime dağarcığı konularında farkındalık kazandırmak ve yaratıcılıklarını teşvik etmek.

Son Gün 7 Aralık Cuma

Yapılan açıklamada, yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerin, belirlenen tarih olan 7 Aralık 2023 Cuma'ya kadar başvuru yapmaları gerekiyor.

Sözlük Tasarım yarışmasına katılan öğrencilerin projeleri, dilin zenginliğini ve çeşitliliğini gösterme amacına uygun olmalsı gerektiğide ayrıca belirtildi.

Sözlük tasarım yarışması şartnamesine ulaşmak için tıklayınız.

Yayın: 28.11.2023 - Güncelleme: 28.11.2023 10:36 - Görüntülenme: 114
Kaynak: usak.meb.gov.tr